Gouden bruiloft - Voordelig tarief voor de gemeenten

Geschenkidee om de gouden jubilea (50 jaar huwelijk) te vieren in uw gemeente.

Een fles wijn, een boeket bloemen, een doosje pralines of misschien een gouden schaal : het zijn de standaardgeschenken die uitgedeeld worden aan de jubilarissen in bijna elke gemeente. Maar bij jullie kan het anders ! Bij jullie mogen de echtparen iets origineels verwachten voor hun gouden bruiloft!

Wij stellen jullie als kleine, Belgische, onderneming een uniek geschenkidee voor : een krant van hun trouwdag. We hebben het hier niet over een doodgewone kopie, maar over een origineel exemplaar van hun mooiste dag! Bij de krant hoort uiteraard een authenticiteitscertificaat.

Het geheel wordt aangeboden in een luxueuze map, met de namen van het koppel en de huwelijksdatum op gedrukt. Persoonlijker kan haast niet!

De krant van die dag is een prachtig geschenk, maar kan ook een nuttige tool zijn voor de burgemeester om zijn speech voor te bereiden!

Is jullie interesse gewekt en willen jullie graag meer informatie? Neem dan zeker een kijkje op onze website en Neem contact met ons op.

Pas op : een zestigtal gemeenten vertrouwen ons al. Wacht niet te lang vooraleer te reageren : onze kranten voorraad is niet onuitputtelijk!

voorbeeld
voorbeeld