De Verjaardagskrant. Schenk hem/haar de krant van zijn geboortedag

De verjaardagskrant

De verjaardagskrant

Wij bieden u de authentieke krant van uw geboortedatum, uw huwelijksdatum of om het even welke andere belangrijke datum aan. Deze krant is geen kopie maar een origineel exemplaar van dat tijdperk.. Bij de krant hoort een authenticiteitscertificaat. Het geheel wordt aangeboden in een map met als hoofding "Toen in de pers", maar die ook verpersoonlijkt kan worden. Dit is een origineel en ontroerend geschenk.
krant met de retro kaft

De familiekroniek

Deze kroniek is een reusachtig boek dat zorgvuldig manueel wordt verbonden door een professionele boekbinder. U hoeft ons enkel de verschillende datums te vermelden en wij zorgen ervoor een echt familiememorandum op te stellen met kranten van dat tijdperk. De krant van hun huwelijksdag, van hun geboortedata, deze van de kinderen en waarom niet deze van de kleinkinderen. Alles is mogelijk, Wij luisteren naar uw wensen...Tussen elke krant worden lege bladzijden ingelast die u toelaten om dit geschenk met persoonlijke documenten en bedenkingen te vervolledigen
De familiekroniek een waardevol cadeau

De krantenstok

De krantenstok bestaat uit geverfde beuk; hij meet 82 cm en kan alle formaten van kranten die men in de kiosken vindt vasthouden. Daar hij speciaal ontworpen werd voor de hotels, restaurants en andere gemeenschappelijke plaatsen, past hij in alle interieurs.
De krantenstok

Armagnac millésimé

Voor buitengewone gelegenheden...uitzonderlijke geschenken! Zo mogen de geboorte millésimes zonder twijfel genoemd worden. Deze kostbare flessen, aangeboden in een mooi houten kistje, zullen een waardevol geschenk vormen om uw dierbaarste vrienden te vieren. Het lijdt geen twijfel dat deze geboorte millésimes het verhemelte van de moeilijkste amateurs zal betoveren.

armagnac met zijn hout kistje

Uw winkelmandje is leeg

Cadeauretro is een winkel die gespecialiseerd is in oude kranten en tijdschriften. Alle aangeboden kranten zijn originele exemplaren die uit onze eigen archieven komen. Wij zijn dus geen resellers. Bij elke krant hoort een authenticiteitscertificaat. U kunt kranten bestellen van eender welke periode, zowel van 1944 als van 1964 of 1974,… Onze stock werd online geplaatst opdat u zelf zou kunnen kiezen tussen de verschillende titels die we aanbieden. Onze kranten en tijdschriften zijn volledige exemplaren, soms met kleine anotaties (kruiswoordraadsels…), maar gedateerd van …